HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Laurbærolie

DKK99,00

Laurbærolie, koldpresse vegetabilsk – 100 ml

Anvendelse: Sæber, shampoo, massageolier og har antibakterielle-, antiinflammatoriske-, antioxidante- og anticanceregenskaber.

INCI: Laurus Nobilis Oil.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Laurbærolie

Koldpresset

Det er en fed olie, der absorberes langsomt af huden uden at efterlade den fedtet.

Levnedsmiddelkvalitet.

INCI: Laurus Nobilis Oil

Laurbærolie har et fedtsyre indhold på mellem 30-40%. Den er hovedsageligt bestående af olie – og linolen syrer. Det essentielle olie indhold i olien er omkring 1-2%, hvilket er grunden til den meget stærke naturlige duft. Størstedelen er komponenten eucalyptol.

(Eucalyptol, også kendt som Cineol, er terpen, der er ansvarlig for de behagelige og afkølende dufte, der findes i eukalyptus, mynte, rosmarin, tetræ, krus, laurbærblade, sød basilikum, salvie og nogle sorter af cannabis. Når man ryger eucalyptol, kan man opleve en sød, forfriskende kølende smag.

I henhold til forskning har denne særlige terpen vist

Forskning har vist, at eucalyptol er effektiv mod visse bakteriearter, herunder Enterobacter aerogenes, Escherichia coli, Serratia marcescens og Staphylococcus aureus, dette viser eucalyptolens styrke som et antibakterielt middel.)

Netop det er en af de ting der gør, at laubærolien er kendt som meget velegnet som en naturlig muskel-afslappende olie. Den giver hurtig god lindring til ømme muskler og rhematisme samt ømme led, når den anvendes som muskel og massage olie.

I mellemøsten er den længe blevet anvendt til hud og hår problemer, både ved f.eks acne, eksem, psoreasis, rosacea, fungal infektioner mv. Dette skyldes igen dens meget høje naturlige indhold af aktivstoffet Eucalyptol, der har stærk desinficerende og rensende virkning.

Et af de produkter laurbærolien bruges til, er den verdenskendte Aleppo sæbe, der nemt selv kan fremstilles af lud og olie. Der bruges ca 15-20% af laurbærolien, der ikke ender med overhovedet at være så gennemtrængende i det færdige produkt som den er som udgangspunkt.

Alepposæben er lavet af en blanding af laurbærolie og olivenolie. Dette gør at den har helt unikke egenskaber. Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind i huden (jo mere laurbærolie jo længer ned i huden kommer olivenolien.) Olivenolien renser, rengør og har en desinfiserende effekt. Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller. Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Her er et link til en opskrift, eller se på YouTube.

Aleppo Soap Recipe

Vægt 0.156 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laurbærolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen