HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

CSR Politik

Ledelsesansvar

Oil By Nature IVS erkender, at vores kerneforretning kan påvirke miljøet. Vi bestræber os på at bidrage til miljømæssig bæredygtighed, hvor det er muligt og holdbart. Vi har også forpligtet os til at bidrage til internationale principper for social og økonomisk bæredygtighed, f. eks. menneskerettigheder og antikorruption. Vi ønsker at have en positiv indvirkning på de mennesker og i de samfund, hvor vi opererer. Vores ledelse er vores allierede, når det gælder om at sikre, at vores CSR-forpligtelser og-strategier bliver implementeret.

Adfærdskodeks
Denne adfærdskodeks har til formål at sikre, at vores forretning drives på en etisk og ansvarlig måde. De værdier, vi opstiller, følges af vores egen virksomhed, af vores leverandører og af deres underleverandører.

Menneskerettighedspolitik
Vi er fuldt ud klar over de roller og ansvarsområder, vi har som virksomhed. Vi holder konstant øje med vores leverandører, om hvorvidt de overholder vores etiske regler for arbejdsforhold og betaler en rimelig løn for vores produkters fremskaffelse og bearbejdning.

Antikorruptionspolitik
Disse etiske regler er obligatoriske for alle de af Oil By Nature IVS´s forretningspartnere, der leverer varer og/eller tjenesteydelser, handler på vegne af eller har andre former for samarbejde med Oil By Nature IVS som fx leverandører, sælgere, konsulenter, udlejere, agenter, service udbydere og andre organisationer.

Politik for børnearbejde
En person er et barn, indtil han/hun er fyldt 18 år. Vi anerkender alle børns ret til at blive beskyttet mod økonomisk udnyttelse og mod at udføre enhver form for arbejde, der kan være farligt eller gribe forstyrrende ind i et barns uddannelse, eller som kan være skadeligt for barnets helbred eller fysiske, mentale, åndelige, moralske eller sociale udvikling.

Dyrevelfærdspolitik
Dyrevelfærd er meget vigtigt for os. Vi mener, at dyr skal behandles ordentligt og med respekt samt værdighed i henhold til de fem rettigheder. Vi mener ikke at der skal laves dyreforsøg for at udvikle produkter til vores sortiment.

Miljøpolitik
Mens miljøpåvirkningerne i forbindelse med vores produkters fremskaffelse og forarbejdning kan være skadelige, er der også helse-og wellness produkter, der efterlader et mindre og bedre miljøaftryk. Vi er forpligtet til at tage de nødvendige skridt til konstant at forbedre vores miljøaftryk. Ved at skifte fra konventionelle til mere bæredygtige og økologiske råvarer, kan vi gøre en positiv forskel i helse-og wellness branchen.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop