HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Vegetabilske Olier Oversigt

  • Acai olie – Acai oil – Euterpe Oleracea Fruit Oil – Kosmetisk
  • Abrikoskerneolie – Apricot Oil – Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel oil – Kosmetisk
  • Agurkeolie – Kosmetisk
  • Amarantholie – Amaranth oil – Amaranthus Caudatus Seed oil – Kosmetisk
  • Amur Kork træ frugt olie – Amur cork tree fruit oil – Phellodendron amurense – Kosmetisk
  • Argan Olie – Argan oil – Argania Spinosa Kernel oil – Spiselig og kosmetisk
  • Artiskok olie – Artichoke oil – Cynara Scholymus (Artichoke) Leaf Extract – Kosmetisk
  • Avocado olie – Avocado oil – Persea gratissima oil – Kosmetisk
  • Babassu olie – Babassu oil – Attalea speciose – Kosmetisk
  • Baobab olie – Baobab oil – Adansonia Digitata – Kosmetisk
  • Kaktus Olie – Figenkaktus Olie– Prickly Pear Seed oil – Opuntia Ficus Indica – Kosmetisk
  • Bitter Centnergræskar / Bitter melon – Bitter gourd oil – Momordica charantia – Spiselig
  • Bognødde olie – Beech nut oil – Fagus sylvatica – Kosmetisk
  • Bomuldsfrøolie – Cottonseed oil – Gossypium (Cotton) seed oil – Spiselig
  • Broccolifrøolie – Broccoli seed oil – Brassica oleracea italicas – Kosmetisk
  • Brodfrø olie – Cocklebur oil Xanthium – Xanthium spinosum seed oil – Kosmetisk
  • Buffalo Centnergræskar olie – Buffalo gourd oil – Cucurbita foetidissima – Spiselig
  • Buriti olie – Buriti oil – Mauritia flexuosa fruit – Kosmetisk
  • Burre olie – Burdock oil (Bur oil) – Arctium Lappa (Burdock) Root Extract – Kosmetisk
  • Calendula olie – Kosmetisk
  • Cashew olie – Cashew oil – Anacardium Occidentale (Cashew) Seed oil – Kosmetisk
  • Centnergræskar olie – Bottle gourd oil – Lagenaria siceraria – Spiselig
  • Chaulmoogra olie – Chaulmoogra oil – Hydnoarpus wightiana – Kosmetisk
  • Copaiba olie – Copaiba Copaifera oil – Copaifera officinalis (Copaiba) oil – Kosmetisk
  • Crotonolie – Crroton oil – Croton tiglium – Spiselig
  • Cuphea olie – Cuphea oil – Cuphea Lanceolata / Viscosissima Seed oil – Spiselig
  • Cupuacu smør – Cupuacu butter – Theobroma grandiflorum (Cupuacu) Butter – Kosmetisk
  • Granatæbleolie – Pomegranate seed oil – Punica granatum seeds – Kosmetisk
  • Grapeolie – Grapefruit seed oil – Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil – Spiselig
  • Græskarolie / Græskarkerneolie – Pumpkin seed oil – Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed oil – Spiselig
  • Grå Valnød frø olie – Butternut squash seed oil – Cucurbita moschata – Spiselig
  • Gulerods frø olie – Carrot seed oil – Daucus carota (Carrot Seed) oil – Kosmetisk
  • Gummitræ frø olie – Rubber seed oil – Hevea brasiliensis – Kosmetisk
  • Hampeolie – Hemp oil – Cannabis Sativa (Hemp) Seed oil – Kosmetisk
  • Hasselnøddeolie – Hazelnut oil – Corylus Avellana (Hazel) Seed oil – Spiselig
  • Havtorn olie – Sea buckthorn oil – Hippophae rhamnoides – Kosmetisk
  • Hindbærkerneolie – Red Raspberry Seed oil – Rubus Idaeus (Red Raspberry) seed oil – Kosmetisk
  • Hjulkroneolie – Borage seed oil – Borado officinalis – Spiselig
  • Hvedespirer olie – Wheat germ oil – Triticum vulgare (Whear) Germ oil – Spiselig
  • Hybenfrøolie – Rose hip seed oil – Rubiginosa (Rose Hip) Seed oil – Kosmetisk
  • Hybenkerneolie – Rosehip oil – Rosa canina – Kosmetisk
  • Hørfrøolie – Flaxseed oil – Linum usitatissimum – Spiselig
  • Illipe smør – Illipe Butter – Shorea stenoptera – Kosmetisk
  • Jatropha olie – Jatropha oil – Jatropha Curcas Seed oil – Kosmetisk
  • Jojoba olie – Jojoba oil – Simmondsia chinensis – Kosmetisk
  • Jomfru pracaxi oil – Virgin pracaxi oil – Pentaclethra macroloba (Pracaxi) Seed oil – Spiselig
  • Jordmandelolie – Togernut oil – Cyperus esculentus – Spiselig
  • Jordnøddeolie – Peanut oil – Arachis hypogaea (Peanut) Oil – Spiselig
  • Kakaosmør – Cocoa butter – Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter – Spiselig
  • Kamilleolie – Tea seed oil (Camellia oil) – Camellia Oleifera (Camellia) Seed oil – Kosmetisk
  • Kapokolie – Kapok seed oil – Ceiba pentandra – Kosmetisk
  • Kenaf frø olie – Kenaf seed oil – Hibiscus cannabinus – Kosmetisk
  • Kokosolie – Coconut oil (copra oil) – Cocos Nucifera (Coconut) oil – Spiselig og Kosmetisk
  • Korianderolie – Coriander seed oil – Coriandrum Sativum (Coriander) Seed oil – Spiselig
  • Kukui olie – Candlenut oil (Kukui nut oil) – Aleurites Moluccana (Kukui Nut) Seed oil – Kosmetisk
  • Kvalkved – Viburnum oil – Viburnum opulus – Kosmetisk
  • Kæmpenatlysolie – Evening primrose oil – Oenothera biennis – Kosmetisk
  • Linolie – Linseed oil – linum Usitatissmum (linseed) seed oil – Kosmetisk
  • Macadamia olie – Macadamia oil – Macadamia (Macadamia ternifolia) seed oil – Kosmetisk
  • Majsolie – Corn oil – Beta Carotene Zea Mays (Corn) Oil – Spiselig
  • Mandel olie – Almond Sweet oil – Prunus dulcis – Kosmetisk
  • Mango olie – Mango oil – Mangefera Indica (Mango Butter) Seed oil – Kosmetisk
  • Marula olie – Marula oil – Sclerocarya birrea – Kosmetisk
  • Meadowfoam frø olie – Meadowfoam seed oil – Limnanthes Alba (Meadowfoam) seed oil – Kosmetisk
  • Mongongo olie – Mongongo nut oil (manketti oil) – Schinziophyton rautanenii – Kosmetisk
  • Moringa olie – Ben oil – Moringa oleifera – Kosmetisk
  • Mowrah smør – Mowrah butter – Madhuca latifolia – Kosmetisk
  • Murumuru – Astrocaryum murumuru butter – Astrocaryum Murumuru Seed Butter – Kosmetisk
  • Muskatnød smør – Nutmeg butter – Myristica fragrans (Nutmeg) Kernel oil – Spiselig
  • Neemolie – Neem oil – Azadirachta indica – Kosmetisk
  • Nigella Olie – Sortkommen Olie – Black Seed oil – Nigella Sativa – Spiselig og Kosmetisk
  • Niger olie – Ramtil oil – Guizotia abyssinica – Kosmetisk
  • Niger frø olie – Niger seed oil – Guizotia abyssinica – Kosmetisk
  • Ojon olie – Ojon oil – Elaeis oleifera – Kosmetisk
  • Okra olie – Okra seed oil – Abelmoschus esculentus – Spiselig
  • Olivenolie – Olive oil – Olea Europaea (Olive) fruit oil – Spiselig og Kosmetisk
  • Palmeolie – Palm oil – Elaeis Guineensis (Palm) Kernel oil – Spiselig og Kosmetisk
  • Papaya olie – Papaya seed oil – Carica papaya (Papaya) Seed oil – Kosmetisk
  • Passionsfrugt olie – Passion Fruit oil – Passiflora edulis – Kosmetisk
  • Pecan olie – Pecan oil – Caraya Illinoensis (pecan) oil – Kosmetisk
  • Pequi olie – Pequi oil – Caryocar brasiliense – Kosmetisk
  • Perilla frø olie – Perilla seed oil – Perilla ocymoides (Perilla) Seed oil – Kosmetisk
  • Pinjekerne olie – Pine nut oil – Punis Pinea Kernel oil – Spiselig
  • Pistachie olie – Pistachio oil – Pistacia Vera Seed oil – Spiselig
  • Pracaxi olie – Pracaxi oil – Pentaclethra macroloba – Kosmetisk
  • Quinao olie – Quinoa oil – Chenopodium Quinoa Seed oil – Kosmetisk
  • Radise olie – Radish oil – Raphanus sativus (Radish) Seed oil – Spiselig
  • Rapsfrøolie – Rapeseed oil – Brassica Campestris (Rapeseed) Oil – Spiselig
  • Raps olie – Colza oil – Brassica rapa, var. Oleifera – Spiseolie
  • Rapskimolie – Brassica Campestris seed oil – Kosmetisk
  • Ricinusolie – Castor oil – Ricinus Communis (Castor) Seed oil – Kosmetisk
  • Risklidolie – Rice bran oil – Oryza Sativa (Rice) Bran oil – Kosmetisk
  • Royle olie – Royle oil – Prinsepia utilis – Kosmetisk
  • Rybsolie – Tung oil – Brassicacampestris / Aleurites fordi oil – Spiselig
  • Sacha Inchi olie – Sacha inchi oil – Plukenetia volubilis (Sacha Inchi) Oil – Kosmetisk
  • Saflarolie – Safflower oil – Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed oil – Kosmetisk
  • Salturt olie – Salicornia oil – Salicornia bigelovii – Kosmetisk
  • Sapote olie – Sapote oil – Pouteria Sapota Seed Butter – Kosmetisk
  • Sennepsolie – Mustard oil – Sinapis Alba see oil – Spiselig og Kosmetisk
  • Sesam Olie – Sesame oil – Sesamum indicum (Sesame) Seed oil – Spiselig og Kosmetisk
  • Shea butter – Shea butter – Butyrospermum Parkii (Shea Butter) – Kosmetisk
  • Sojaolie – Soybean oil – Glycine Soja (Soybean) Oil – Spiselig
  • Solbær frø olie – Blackcurrant seed oil – Ribes nigrum – Spiselig
  • Solsikkekerneolie / Solsikkeolie – Sunflower oil – Helianthus Annuus /Sunflower) Seed oil – Spiselig
  • Stillingia olie – Stillingia oil – Sapium sebiferum – Kosmetisk
  • Strandsennep – Sea rocket seed oil – Halophyte Cakile Maritima – Spiselig
  • Sveskeolie / Sveskekerneolie – Prune kernel oil – Prunus domestica (Plum) Seed oil – Spiselig
  • Tamanu olie – Tamanu oil – Calophyllum tacamahaca – Kosmetisk
  • Taramira olie – Taramira oil – Eruca Sativa – Kosmetisk
  • Tidselolie – Thistle oil – Silybum marianum – Kosmetisk
  • Tobaksfrøolie – Tobacco seed oil – Nicotiana tabacum – Kosmetisk
  • Tomatolie / Tomatfrøolie – Tomato seed oil – Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed oil – Spiselig
  • Tonkabønne olie – Tonka bean oil – Dipteryx Odorata Seed Extract – Kosmetisk
  • Tucuma smør – Tucumã butter – Astrocaryum vulgare – Kosmetisk
  • Valmuefrøolie – Poppyseed oil – Papaveris Somniferum seed oil – Kosmetisk
  • Valnøddeolie – Walnut oil – Juglans regia (Walnut) Seed oil – Spiselig
  • Vandmelonolie – Watermelon seed oil – Citrullus vulgaris – Kosmetisk
  • Vernonia olie – Vernonia oil – Vernonia Galamensis – Kosmetisk
  • Vindruekerneolie – vitis vinifera – Spiseolie
  • Yangu olie – Cape chestnut oil – Calodendrum capense (Cape chestnut) oil – Kosmetisk
  • Æble frø olie – Apple seed oil – Pyrus Malus (Apple) Seed Oil – Spiselig og Kosmetisk
0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen