HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Kan vi erstatte vores brug af kemikalier?

Kan vi erstatte vores brug af kemikalier?

Vores hud er vores største organ og er i stand til at absorbere en overraskende stor mængde af det, vi lægger på det. Lad os give dig alle de oplysninger, du har brug for at vide om ”Thieves” Æteriske olieblanding og de 12 måder at bruge ”Thieves” til et naturligt sundere hjem og helbred.

Mange af de rengøringsmidler og husholdningsprodukter vi bruger i vores dagligdag, kan påvirke vores velvære, forårsage hovedpiner, give allergiske reaktioner og mange andre gener.

 

Grønne giftstoffer

Tit og ofte frigiver disse produkter farlige kemikalier, herunder flygtige organiske forbindelser som enten kan være skadelige alene, eller ved at reagere med andre gasser, hvorved luften du og din familie indånder, kan blive skadelig. Vi bruger tit ingredienser med indhold af ammoniak og blegemiddel, hvilke i selv mindre doser er usundt for en sund krop.

 

Fordele ved brug af ”Thieves” Æteriske olieblanding

”Thieves” er velkendt for at bidrage til reducering af stress og fungere som en bredspektret immumforstærker samt være stærkt antimikrobiel. Den er eminent til at rense luften, hvor den kan yde beskyttelse mod luftbårne patogener, som der er meget fokus på i disse pandami-tider.

”Thieves” bruges også til at forbedre fordøjelsen, reducere betændelsestilstande, lindre hudlidelser, lindre feber, forbedre vægttab og gavne åndedrætssystemet.

Det er velkendt at eugenol som er fremherskende i f.eks. kanelolie, stimulerer absorptionen af essentielle mineraler i kroppen, hvilket fører til stærkere knogler.

 

Historien om ”Thieves” Æteriske olieblanding

 

 

 

 

 

 

 

 

Historien om ”Thieves” Æteriske olieblanding

Under den sorte pest, som hærgede i Europa i det 15. århundrede og hvor dødeligheds procenten var på 40-50%, blev en gruppe søfolk arresteret for at frarøve døende og døde ofre for pesten. En sådan forbrydelse blev normalt straffet med døden, ved at blive brændt på bålet, men det at de ikke selv var blevet smittet, gjorde dommeren nysgerrig.

De blev tilbudt en mildere straf, hvis de fortalte deres hemmelighed, om hvorfor de ikke blev inficeret som alle andre mennesker.

Søfolkene fortalte at de var normalt krydderihandlere, men på grund af pesten, var de franske havne ikke åbne længere og de var uden indtjening. De havde med deres viden om krydderier, lavet en blanding, som de påførte deres hænder, ansigter og masker, der kunne beskytte dem imod smitte.

Efter de havde vist deres hemmelighed og opskrift, holdte dommeren sit ord om at de ikke blev brændt, så han hængte dem i stedet.

Kort tid efter begyndte de franske pestlæger at bære næblignende masker, der var fyldt med søfolkenes blanding og kunne nu behandle de syge uden selv at blive et let offer.

Den oprindelige opskrift indeholdt også eddike og hvidløg og blev kendt som ”Vinaigre de Marseille”:

 • 25 dråber ”Thieves” Æteriske olieblanding
 • ½ kop æblecidereddike
 • 1 fed presset hvidløg
 • Lad det trække en uges tid på køl og derefter en teskefuld dagligt.

 

7 nemme måder at bruge ”Thieves” til et sundere hjem

 

Diffuserblanding

Tilsæt 3-5 dråber Thieves æteriske olie til din diffuser, dette vil friske luften og beskytte dit hjem mod luftbårne patogener.

Spraycleaner

Tilsæt 30 dråber Thieves i en 200 ml spayflaske og fyld op med destilleret vand, ryst flasken godt og så har du din egen spraycleaner.

Badeværelset

Til håndvaske, fliser og gulve blander du 6-8 dråber Thieves med natriumcarbonat (natron), brug det som skuremiddel og skyld grundigt efterfølgende.

Fjerne etiketter

Effektivt til opløsning af etiketters klæbemiddel, når du har fjernet papiret.

Tøjvask

Tilsæt et par dråber Thieves til din sæbeskuffe eller skyllemiddel, så får du renere og mere frisk resultat. Eventuelt også ved rengøring af din vaskemaskine.

”Gør det selv” salve

Lav et varmt vandbad hvor du smelter ingredienserne sammen og opbevare dem i enten en lille dåse eller skål.

 • 3 spk jojobaolie
 • 2 spk kokosolie
 • 1 spk sheabutter
 • 2 spk bivoks
 • 10 dråber Thieves æterisk olie

Påsmøres på dit bryst og nakke ved sengetid for at berolige tilstoppet næse og bryst.

 

Forebyg forkølelse og ubehag

Tilsæt 10 dråber Thieves til 50 ml bæreolie, det kan være jojobaolie, abrikoskerneolie mm. Fuld det f.eks. i en Roll on og smør det under dine fødder før du går i seng.

 

Lav din egen Thieves æteriske olieblanding:

 • 40 dråber Nellike æterisk olie
 • 35 dråber Lemon æterisk olie
 • 20 dråber Kanel æterisk olie.
 • 15 dråber Eucalyptus æterisk olie
 • 10 dråber Rosmarin æterisk olie

 

Hvilke egenskaber har ingredienserne i Thieves?

Hvilke egenskaber har ingredienserne i Thieves?

 

Æterisk nellikeolie

Nellikeolie har rigtig mange gode funktioner som blandt andet at kunne dræbe parasitter, forbedre blodcirkulationen i kroppen, give naturligt mere energi og så virker nellikeolie også naturligt anti-inflammatorisk. Men nellike olien har også den fantastisk egenskab, at den modvirker acne.

Æterisk Lemonolie

Lemonolie har mange egenskaber, blandt andet er den bakteriehæmmende, talg regulerende, udrensende mens den frisker op med sin let syrlige og behagelige duft.

Æterisk Kanelolie

Kanel har antiseptiske, antimikrobielle og parasit dræbende egenskaber og er derfor god mod lus, fnat og andre hudinfektioner.

Kanelolie er en kraftig antioxidant og den nævnes for at forbedre appetiten, sinke tidlig ældning, sænke blodtrykket, lindre fordøjelsesbesvær og meget andet.

Æterisk Eucalyptusolie

Eucalyptusolie er en rigtig god æterisk olie for hudlidelser såsom forbrændinger, vabler, sår, insektbid, lus, og hudinfektioner. Den indeholder en høj procentdel af cineol, også kendt som eucalyptol som anvendes til at lindre forkølelse og overbelastning. Den kan også bruges på ømme muskler og led.

Æterisk Rosmarinolie

Rosmarinoliens egenskaber: stimulerende, analgetisk, antiinflammatorisk, antiseptisk, anti-svampe, antibakteriel, astringent, desinfektionsmiddel, antioxidant. Rosmarinolie kan modvirke demens, give energi, klarhed, bedre koncentrationsevnen og hukommelsen og meget mere. Disse egenskaber skyldes rosmarinoliens unikke kemiske sammensætning.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
  0
  Din Kurv
  Din Kurv er tomTilbage til shop