HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Argan Balsam

kr.119,00

Fatima Argan Balsam – 200 ml.

Fatima Argan Balsam er en super lækker balsam/conditioner med marokkansk arganolie tilsat. Balsam/conditioner er velegnet til normalt/tørt hår, samt har den en blødgørende og fugtende effekt på håret. Denne balsam er til dig der ønsker hårprodukter af høj kvalitet.

Fordele:

 • Super lækker balsam
 • Marokkansk arganolie
 • Velegnet til normalt/ tørt hår
 • Blødgørende og fugtgivende effekt

Anvendelse:

 • Anvendes i vådt hår
 • Masseres ind i hovedbunden
 • Skyl grundigt efter få min.

Indeholder økologisk ren arganolie

Oprindelsesland: Marokko

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660002012 Kategorier: ,

ARGAN BALSAM

Fatima Argan Shampoo er en mild, effektiv og virksom shampoo med et stort indhold af arganolie. Den kan anvendes på de 3 hårtyper der findes men er speciel god til normalt og tørt hår.
Fatima Argan shampoo er en speciel udviklet formula fra Marokko, hvor man kun har anvendt de bedste ingredienser, men man samtidig har sørget for at der ikke er parabener og andre dårlige ingredienser for dit hår.

Vi har tilsat arganolien i fremstillingsprocessen, på den rette måde og i afmålt mængde, således den både renser håret, beskytter skånsomt hovedbunden, mens den samtidig er med til at give glans og fylde til dit hår.
Fatima Argan Shampoo er vores favorit på en mild, virksom og effektiv shampoo med arganolie i og som kan anvendes af alle hårtyper. Den er især velegnet til skandinaviske hårtyper og vi anbefaler den gerne til normalt og tørt hår.

Den plejer, opfrisker, blødgører og styrker håret samtidigt med at det efterlades glat og silkeblødt. Trænger dit hår til et opfriskning eller mere fugt er Fatima Argan Shampoo et rigtigt godt alternativt, da den er rig på vitaminer og antioxidanter.

Det er faktisk antioxidanterne og de essentielle fedtsyrer, herunder især Omega-3 fedtsyrerne samt det store indhold af E-vitamin i arganolien, som gør håret blødt, stærkt og glansfuldt efter hårvask.
Vi anbefaler naturligvis at du bruger Fatima Balsam efterfølgende til din hårpleje og slutter af med et par dråber ren økologisk arganolie.

 

 

 

Vægt ,45 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Argan Balsam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0
  0
  Din Kurv
  Din Kurv er tomTilbage til shop