HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Arganolie Øko m/ Rosen

kr.99,00

100ml Økologisk Arganolie m/Rosen duft

Fatimas arganolie sørger for en silkeblød beskyttelse, den er god til tør hud, hår og skader forårsaget
af sol, kulde m.m. Fatima arganolie gør huden blød, smidig og virker vitaliserende og regenererende.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660001103 Kategori: Tags: , , , , ,

Arganolie Økologisk m/ rosen duft

 • Hårpleje
 • Hudpleje
 • Modvirker og forebygger skæl
 • Neglepleje
 • Mod akne, bumser, hudorme og uren hud
 • Mod eksem og tør hud
 • Mod forbrændinger og skoldninger
 • Mod psoriasis (bør ske i samråd med egen læge)
 • Forebygger strækmærker, samt mindsker synligheden af eksisterende strækmærker
 • Mod myggestik og andre insektstik
 • Som læbepomade
 • Uden parabener

Argan olie med E-Vitamin til ydre skønhed og indre sundhed

Der er ingen grund til at bruge formuer på dyre cremer med E-vitamin og dyre olie, for med ”Hand of Fatima” arganolie kan du få E-vitamin i sin mest naturlige form, emlig som en 100 % ren og økologisk arganolie fra Marokko.

Olien er i realiteten en antioxidant, der kan gå ind og forhindre frie radikaler i at brede sig i kroppen. Ofte samarbejder E-Vitamin godt sammen med Vitamin C, samt en lang række essentielle mineraler så som.

Alfa-tokoferol, som er den vigtigste variant af E-vitamin, der er et fedtopløseligt stof, som fungerer som en kraftig antioxidant.

Hårmaske: Smør arganolie ud over hele håret fra rod til spids. Masser blidt hovedbunden og forsigtigt børste dit hår til at arganolie er jævnt fordelt over hele håret. Pak dit hår ind i et håndklæde og lad hvile i ca. 20 minutter.

Derefter vaskes håret med shampoo (helst naturlig). Skyl grundigt med vand. Du kan tilføje citronsaft til det sidste skyllevand. Endelig kom et par dråber Argan olie på fingrene og smør hårspidserne. Dit hår vil blive silkeagtigt, stærkt og med fyld.

OBS: Til tørt hår, kom en lille mængde af arganolie på din hårbørste. Det vil give håret glans.

 

Fakta om arganolie

Se denne Youtube med UK tekst – så får man et særdeles godt indtryk af arganolie produktionen. YOUTUBE LINK

Arganolie er ikke uden grund blevet ekstremt populært og man kan købe det alle steder fra den dyreste butik til den billigste webshop.

Træet vokser kun med givtige argannødder, et eneste sted i verden, nemlig i Marokko, nærmere bestem fra udkanten af Agadir og 1 times kørsel norpå og øst/vest.

Det er et areal på størrelse med Sjælland og der findes ca. i alt 1.000.000 argantræer og det tager mange år for et træ at vokse op, så det er ikke noget man lige udvider.

For en del år siden, var der en masse svindel i Frankrig om arganolie der ikke var rent, hvilke gjorde at den marokkanske regering sørgede for at alt olie der skal eksporteres, skal igennem en statslig kontrol. Derfor er vores og andre der kun sælger den ægte arganolie, udstyret med et certificat fra eksportør, der skal fornyes hvert eneste år.

 

Hvis man ser på hvad 1.000.000 træer kan producere af arganolie og hvad der bliver solgt globalt, må der siges at være 9/10 falske produkter, eller produkter med et enkelt dryp af den dyre og autentiske arganolie. I 2017 eksporterede marokko ca. 4.000 tons arganolie og man forventer at kunne få det op til 10.000 tons i 2020/21.

Vi anbefaler derfor alle kunder om at sørge for at chekke at der for det første står Argania Spinosa Kernel, hvis I alligevel er i tvivl, så forlang at se et certifikat fra forhandleren om at netop hans olie er certificeret, er han ikke importør, kan han bare forlange det fra denne.

Årsagen til, at arganolie er en så relativt dyr olie, er bl.a., at produktionen kræver en større manuel proces. Det er primært kvindelige kooperativer der indsamler og forarbejder nødderne i perioden juli til oktober, hvilke skaber en indtægt til de små landsbysamfund der ligger langt væk fra de større byer og tit i bjergområder, der er svært tilgængelige.

For at fremstille én liter arganolie, kræves der ca. (afhængig af kvalitet og udvindingsproces):

・2 kg argankerner svarende til 25-30 kg arganfrugter.
・2 dages hårdt arbejde for at fjerne skallerne og presse den indre nød.

Argantræet producerer mellem 120 og 180 kg frugt om året og som tidligere skrevet er en sjælden sort, der kun vokser i Marokko (træet er nu fredet og på UNESCO’s verdensarvsliste)

Vægt 0,156 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arganolie Øko m/ Rosen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
  0
  Din Kurv
  Din Kurv er tomTilbage til shop