HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Ricinusolie – Koldpresset – 100ml

kr.37,50

Kaldet amerikansk olie eller castorolie og som har mange gode egenskaber til krop og hud.

En fed olie der bliver hængende.

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660002309 Kategori:

Koldpresset naturlig olie

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Denne tykke olie bruges i kosmetikopskrifter som et beskyttende lag for huden. Det udjævnes på huden og bruges bedst i en blanding. Ricinusolie (Amerikansk olie) er en af de ældste olier, kendt for sin kraftfulde terapeutiske egenskaber.

Ricinusolie har både anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber og fungerer som en yderst god massageolie til både ledsmerter og ømme muskler.

Ricinusolie eller også kendt som castor eller castorolie, er en koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø som kommer fra olieplanten (Ricinus communis).

Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker derfor udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.

Ricinus olien er en fed olie, der absorberes langsomt af huden. Olien er derfor især egnet til produkter som massageolier, renseprodukter og lipgloss, hvor olien skal blive på hudens overflade.

Masageolie

En varmende olie, der nærer den tørre hud og er derfor meget velegnet til massage. Opvarm 1-2 tsk. olie i mellem håndfladerne og masser derefter olien ind på det ønskede område efter behov.
For nærende behandling af huden, kan der med fordel laves et omslag med olien. Opblød en klud eller et mindre klæde i opvarmet Ricinusolie. Placer klædet på det ønskede område og læg et håndklæde eller en varmedunk på og lad olien virke i op til en halv time.

Vægt 0,156 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ricinusolie – Koldpresset – 100ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop