HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Rosenvand Ægte

kr.149,00

Rosenvand Ægte – 200 ml

Hudpleje og opfriskende

 • Mindsker fine linjer
 • Fugter og opfrisker
 • Beroliger rød, skællet og irriteret hud
 • God til hovedbundsproblemer
 • Rig på antioxidanter
 • God til fedtet og uren hud
 • Vedligeholder hudens pH-balance

 

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660002009 Kategori:

To slags rosenvand

Når vi snakker om rosenvand, så findes der to forskellige typer, men begge sælges under betegnelsen rosenvand.

 1. Rosenvand, som bliver til ved destillationen af rosenolie
 2. Rosenvand, som bliver lavet ved at blande alkohol, vand og lidt æterisk rosenolie

 

Anvendelse

Til alle hår- og hudtyper: Anvendelse som ansigtstoner/skintonic: Spray på ren og renset hud og lad den absorbere, derefter fortsæt din hudpleje rutine.

Som opfriskende øjenmaske: Spray lidt rosenvand på et par fugtige vatrondeller der er vredet hårdt op i koldt vand, vatrondellerne placeres over øjnene i 15 min. Anvend den også i ansigtsmasker, som skal røres op med vand, tilsættes en tsk. rosenvand.

Anvend til hår- og hårbund: Rosenvand virker som en naturlig balsam. Kan også anvendes som et frisk pift i håret som får det til at dufte nyvasket.

Spray lidt rosenvand på hovedpuden og få en god nats søvn. Kan med fordel også anvendes som rumfrisker.

Hvad er rosenvand?

Rosenvand stammer, som navnet antyder, fra den oliebærende rose, kendt under navnet Queen Of Flowers.(Rosa Damascena) Ved produktionen flyder rosenolien ovenpå, og rosenvandet ligger på bunden. Det er vandet på bunden, som er 100 procent rent rosenvand.

Tidligere så man rosenvandet som et biprodukt, der blot blev kasseret, men i dag er rosenvand blevet eftertragtet og det indgår som ingrediens i en masse forskellige skønhedsprodukter.

Vandet med antioxidanter og beroligende effekt

Rosenvand kan bruges af de fleste, uanset om det er fedtet, tør eller normal hud, yngre eller moden hud og det burde indgå i enhver skønhedsrutine. Den ægte rosenvand er rigt på antioxidanter og har hydrerende og beroligende egenskaber. Den blødgører huden og giver den en naturlig og strålende glød, hvilket gør den enestående som anti-age pleje.

Rosenvandet trænger ind i huden, hvor den med de beroligende egenskaber mindsker hud-irritation, udslæt, eksem mv.

Positive egenskaber:

 • Mindsker fine linjer
 • Fugter og opfrisker
 • Beroliger rød, skællet og irriteret hud
 • God til hovedbundsproblemer
 • Rig på antioxidanter
 • God til fedtet og uren hud
 • Vedligeholder hudens pH-balance

Rosenvand bekæmper akne, bumser, hudorme samt uren hud

Rosenvand er effektivt mod bumser, hudorme og uren hud, fordi rosenvandet trænger ind og beroliger huden, hvilket f.eks. mindsker udbrud af bumser. Bumserne fjernes ikke nødvendigvis fuldstændigt, da rosenvandet reelt ikke har en optimal rensende egenskab, men rosenvandet har dog alligevel den egenskab, at udbrud sinkes og der dermed opnås en meget synlig forskel. Især omfanget af bumser mindskes i de fleste tilfælde tydeligt og størrelsen af bumserne reduceres også. Hudorme kan ligeledes fjernes eller mindskes med brug af rosenvand. Her er princippet det samme som ved bumser. Vandet har ikke dybderensende egenskaber, men det kan derimod berolige huden, så den slapper af, og dermed mindskes produktionen af talg, som faktisk er årsagen til de fleste urenheder i huden.

Rosenvand er ikke et mirakelmiddel mod bumser eller uren hud i sig selv, men det er et godt og naturligt alternativ til mange af de kendte midler med stoffer som indeholder ingredienser, som hverken huden eller kroppen har godt af i længere tid. Bumser er og bliver et problem, som opstår primært især i teenagerårene og det er et problem alle mennesker før eller senere vil opleve.

Vil du gøre din behandling af bumser og uren hud endnu mere effektiv, bør du kombinere rosenvand og arganolie, da du dermed får en dybderensende effekt, samt den beroligende og plejende effekt af huden som arganolien kan tilføre.

Rosenvand som ansigtsscrub

Rosenvand har vist sig yderst effektiv til ansigtsscrub, hvilket skyldes rosenvandets beroligende og plejende egenskaber. De mange vitaminer og antioxidanter i rosenvand er godt for huden.

En scrub består altid af f.eks. salt, sukker, kaffegrums eller lignende, som er råt og som har en skrubbende effekt, når det gnides mod huden. Derudover er der typisk en olie som plejer huden. En god ting er at have citronsaft der åbner porrerne, og som er dybderensende. På nettet er der mange opskrifter på hvordan en Scrub kan laves, men grundelementerne er ens i alle scrubs, da det er dem, som giver blandingen den skrubbende egenskab samt åbner og plejer huden.

Rosevand kan med fordel blandes op med sukker og citronsaft, hvorefter du har en effektiv og god ansigtsscrub, som er dybderensende, og som efterlader huden ren og lækker.

Du skan f.eks. bruge følgende:

 • 2 dele rosenvand
 • 1 del rørsukker eller evt. hvidt sukker
 • 1 del frisk citronsaft

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, hvorefter massen fordeles i ansigtet, hvor den bør sidde i 3-5 minutter, hvorefter du skylder den væk med koldt eller lunken vand.

Igen kan du finde mange opskrifter på nettet og vi anbefaler også at du evt. bruger lidt arganolie i din ansigtscrub, da dette vil optimere din hudpleje.

Rosenvand som ansigtsrens eller ansigtsvask eller skintonic

Årsagen til at rosenvand kan anvendes som ansigtsrens og ansigtsvask, skyldes ene og alene de mange vitaminer og antioxidanter i vandet, samt vandets beroligende egenskaber, som gør at rosenvand ikke udtørre din hud, men derimod plejer og fugtgiver den.

Ønsker du at bruge rosenvand som ansigtsrens, bør dette ske imellem når du fjerner makeup og din daglige hudplejerutine. Her vil rosenvandet være yderst effektiv til at rense huden for makeup rester, samt gøre huden klar til den efterfølgende pleje og behandling.

Ønsker du en naturlig skintonic, er rosenvand det oplagte valg, fordi vandet kun indeholder alt det bedste fra rosenbladene. Der er hverken tilsat skrappe kemikalier, tilsætningsstoffer, parabener eller konserveringsmidler.

Rosenvand som hårpleje

Rosenvand er godt til pleje af håret, hvilket skyldes det høje indhold af vitaminer som kan give et flottere, stærkere og mere glansfuldt hår. Det anbefales at du bruger et par dråber ren arganolie efterfølgende, får at få det mest optimale resultat.

Rosenvand som setting spray

Du kan sagtens bruge rosenvandet som setting spray, fordi rosenvandet får makeuppen til at se mere naturlig ud, men også fordi den får makeuppen til at holde længere, samtidig med at den beroligere og plejer huden..

Du får altså meget mere end bare en setting spray, når du anvender rosenvand og du kan nyde at det er et 100% naturligt produkt, som ikke skader eller udtørrer din hud. Den kan ligeledes anvendes af alle hudtyper og du skal dermed ikke tage højde for, om den er god for din hud, for det er den med garanti.

Rosenvand i madlavning og bagning

Rosenvand er en vigtig ingrediens i Turkish Delight, som er en form for slik, der stammer fra Tyrkiet, men spises mange steder i den arabiske kultur. Det er vandet, som giver turkish delight den meget lækre smag.

Men det er ikke kun i Tyrkiet, at man har fået øjnene op for rosenvand. Rosenvand har nemlig været anvendt i bagning og madlavning i mange århundreder. Vandet tilfører f.eks. brød eller kager smag og lidt farve, hvilket har gjort rosenvandet til et meget populært ingrediens. Generelt set, er rosenvand på vej ind i både bagværk og madlavning og vi vil se meget mere til det i fremtiden.

Vægt 0,26 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosenvand Ægte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
  0
  Din Kurv
  Din Kurv er tomTilbage til shop