HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Massageolie m/rensende og helende effekt

kr.59,00

Massageolie

Fatima massageolie er den ideelle grundolie til massage p.g.a mandeloliens store indhold af linolsyre, som virker blødgørende og regenererende på hudcellerne og Jojobaolien som har rensende og helende egenskaber, hvilket gør den god til at bekæmpe bumser og uren hud.
Massageolien kan sagtens gives en duft af lavendel, rosen etc.
Der tilsættes da ca. 10 – 14 dråber æterisk olie efter eget valg.

Ingredienser:

Jojobaolie Mandelolie,
E-vitamin

INDHOLD: 100 ml

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660002021 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Forkæl din partner med lækker massage

Massage og intimolie

Sådan giver du den bedste massage

 

Brug din kropsvægt, så du ikke bliver træt. 

En af de største skuffelser for modtagere af massage, er at deres partnere kun masserer dem i et par minutter og stopper, fordi deres hænder eller arme gør ondt – det er den træthed som højst sandsynligt har at gøre med din positionering. God massage handler mindre om dit greb og mere om din holdning og brugen af ​​tyngdekraften.

Så i stedet for at prøve at massere din partner, når han/hun står ved siden af ​​dig eller sidder ved siden af ​​dig i sofaen, skal du have hende ned på gulvet på en pude, mens du stadig sidder i sofaen eller på en stol, bag modtageren.

Glem ikke olien. 

For at forhindre ubehagelig gnidning og hjælpe dine hænder til at glide let, skal du bruge lidt lotion eller lidt olie, når du masserer. Hæld det ikke bare på modtagerens ryg/krop, som om det er en salat du anretter, men brug olien på dine egne hænder og varm dem op.

Gør ikke skade. 

Undgå at klemme eller få fat i musklerne. Du kan forhindre dette ved at holde fingrene sammen og bruge hele hånden i massagen. Man kan godt sammenligne massage med at arbejde med ler, hvor man også blødgøre emnet ved at bruge bløde slag for at varme musklerne op, så de derefter er klar til at blive æltet.

Når du begynder, så spørg om trykket er nok. Man skal føle et pres, men ikke en smerte. Juster efter behov: Hvis modtager vil have en dybere massage, skal du læne dig længere ind ved hjælp af din kropsvægt. Du kan også bruge dine knogler til at målrette massagen i tilfælde af virkelig stive muskler.

Sådan masseres nakke og skuldre:

Lav en blød (løs) knytnæve, og brug bunden af ​​din hånd til at lægge pres på den venstre skulder, kør din hånd op på siden af ​​halsen, indtil du kommer til bunden af ​​kranium, for derefter at gå ned igen. Gentag på den anden side uden at bryde kontakten. Gør dette et par gange.

Sådan masseres ryggen:

Gnid cirkler op og ned langs rygsøjlen for at varme musklerne op med bunden af ​​din hånd og tommelfingrene. Pas på ikke at trykke på selve rygsøjlen.

Modtager kan læne sig fremad, når du bevæger dig ned. Pres dine hænder ind i ryggen og læn dig langsomt ind over kroppen, for at lægge pres på med din kropsvægt.

Til sidst skal du bruge en æltnings bevægelse – brug hele din hånd til forsigtigt at presse og ælte musklerne langs rygsøjlen.

LINK TIL MASSAGE GUIDE

Så nu er du klar til at forkæle din partner med Fatima massage og intimolie

Vægt 0,156 kg
Size

200 ml, 500 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Massageolie m/rensende og helende effekt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop