HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Jojobaolie, koldpresset

DKK69,00

Jojobaolie – Vegetabilsk – 100 ml.

Jojobaolie er en halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden. Olien består primært af stabile umættede omega-9 fedtsyrer og er derfor meget holdbar.

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Jojobaolie koldpresset

Den koldpressede jojobaolie er faktisk en flydende voks, koldpresset af jojobanødder (Simmondsia chinensis).
Jojobaolie er en halvfed olie, der absorberes middelhurtigt af huden. Olien består primært af stabile umættede omega-9 fedtsyrer og er derfor meget holdbar. En anden egenskab ved jojobaolie er, at den indeholder naturlig solbeskyttelse og derudover er talgregulerende.

Velegnet til sensitiv og normal-tør hud samt til beskyttelse af hår i forskellige hårplejeprodukter.
Anvend jojobaolien i creme, lotion, salve, krops- og hårolie som en del af fedtfasen.
Kun til udvortes brug.

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

Jojobaolie til hudpleje

Jojobaolien kan give din hud en god og balanceret fugtighed, hvad enten du har en meget tør hud, eller hvis du lider af meget fedtet hud. Har du tør hud, fugtes huden med olien, hvorved du giver den gode vitaminer og styrkende egenskaber og ved fedtet hud, sørger den for, at din hud stopper med at overproducere sebum ( HVAD ER SEBUM?: Talgkirtler sekreter, en fedtholdig olieagtig substans kaldet talg (sebum). Talg produceres fra fedt og døde fedtproducerende celler. Talg har til formål at beskytte hår og hud og sørge for det ikke tørrer ud, bliver skrøbelig og revner. Det kan også hæmme væksten af mikroorganismer på huden.)

Jojobaolien virker antibakteriel. I nord-og mellem amerika har man igennem århudrede anvendt jojobaolie til at behandle mindre infektioner på huden. På grund af det voksagtige stof kan jojobaolie forsegle fugt og skabe en effektiv barriere for eksterne påvirkninger. Jojobaolien eller voksen som det reelt er, er så strukturelt tæt på udskillelsen af talgkirtlerne i huden, at det let accepteres og tolereres.
Olien har anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe dig med at mindske mindre hævelser og rødme fra diverse mindre hudskader eller også afhjælpe eventuelle akne-problemer.
Jojobaolien er slags naturlig fugtighedscreme, fordi Jojobaolien minder så meget om hudens egen olie. Derfor fungerer den rigtig godt som en fugtighedscreme til hele kroppen.

Jojobaolie til hårpleje

Jojobaolie er en olie hvis molekylære struktur ligner sebum (se ovenstående), så derfor er jojobaolien ekstrem god til at give håret styrke, kraft og glans. Jojobaolien er med til at forstærke håret og da den har en lav pH-værdi,påvirker den ikke hovedbundens naturlige balance.

Jojobaolie er også god til den der har problemer med tør hovedbund og har skæl. Du kan bruge den som en balsam ved hårvask hvor den hjælper med at tilføje glans, elasticitet, blødhed og fylde til håret.

Jojobaolie som bæreolie for æteriske olier, så som lavendel, rosmarin, cedertræ, citronella og salvieolier, giver den bedste form for balsam. Masser blandingen ind i hovedbunden for at stimulere blodtilførslen til hovedbunden og på den måde fremme hårvækst, øge hårenes tykkelse, give liv og elasticitet samt genoprette hår der er beskadiget af varme og for meget styling.
Jojobaolien hjælper follikerne (hårsækkene) til at vokse nyt hår, det gør den ved at opløse sebum-opbygningen og derved rydde op i blokeringen.

 

Vægt 0.156 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jojobaolie, koldpresset”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen