HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Kryddernellikeolie æterisk

kr.49,00

Duft: Nellike har en særpræget, behagelig duft, som vi forbinder med duften af julestemning.

Antiseptisk og god ved lindring af  ledsmerter, tandpine, nervebetændelse, tandkødsbetændelse og sår.

Indeholder: 10 ml

Ingredients: Eugenia Caryophyllus Bud Oil.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660001319 Kategori:

Kryddernellikeolie æterisk

Anvendelse:

Levnedsmidler
Som smagsgiver.
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik
Virker antiseptisk, stimulerende og kløestillende.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blomsterknopper fra Syzygium aromaticum L.
Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder følgende af de 26 dekalrationspligtige parfumestoffer: Eugenol.

Ingredients: Eugenia Caryophyllus Bud Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 2 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation

 

Viden om Kryddernelike

Anvendelse:

Nellikeolie er et naturprodukt som oprindeligt kommer fra Indonesien og Madagascar. Nellikeolien udvindes fra den kryddernellike som de fleste kender som krydderi. Nelliken kommer fra den lyserøde blomst på det grønne nelliketræ. Når knopperne er plukket, bliver de tørret og derefter har de det udseende, som vi kender nelliken for herhjemme, og den kan herefter benyttes til både madlavning, eller efterfølgende også omdannes til nellikeolien, og benyttes som naturmedicin, duftgiver.

Tandpine

Nellikeolie er blandt andet meget kendt fra tandlægeverdenen. Det er i mange år blevet benyttet som smertedæmpende middel, når der for eksempel foretages indgreb hos tandlægen. Og dette kan det altså stadig bruges til. Nellikeolie har nemlig en bedøvende og smertelindrende virkning. Dette skyldes, at nellikeolie indeholder eugenol, som simpelthen i sin rene form er smertelindrende.

Derfor er det altså et rigtig godt husråd, at benytte nellikeolie til smertelindring hvis du har ondt i tænderne. En måde at benytte olien på, er at dyppe en tampon eller et stykke gaze i nellikeolien, og derefter placere enten gazen eller tamponen på det område der er smerter i. For eksempel ved smerter efter at have fået revet en kindtand ud, hvor der ofte er store sår eller huller efter behandlingen, kan dette råd med stor fordel benyttes. Du kan også benytte en pipette til at dryppe olien direkte på tandkødet, der hvor smerterne er slemme.

Dog kan nellikeolien trække helingsprocessen af et sår i munden lidt ud, og derfor anbefales det ikke, at man bliver ved at selvbehandle sine tandsmerter ved åbne sår, over en længere periode.

Udnyt duften

Nelliken kendes nok af de fleste i Danmark, som et julekrydderi, som bruges til bagning af julekager eller lækre krydrede brød. I østlige lande benyttes nelliken også meget i madlavningen, til simreretter hvor krydderiet giver en fantastisk smag og dybde til mange retter.

Nelliker har en meget kraftig og fuldstændig umiskendelig duft, som derfor også kan udnyttes på andre måder. Nyder du eksempelvis at gå i sauna, og benytter dig af sauna-gus, så er nellikeolie en rigtig dejlig olie, til at give en spa-oplevelse ud over det sædvanlige. Det vil fylde saunaen med den genkendelige og skønne duft af julebag og varme, og den vil derfor helt sikkert være et hit hos de fleste.

Sauna-gusen er nemlig et sted hvor de æteriske-olier er meget vigtige, da deres dufte kan gøre oplevelsen helt speciel. Ynder du ikke at gå i sauna eller benytte sauna-gus, men måske derimod har et badekar derhjemme, så er olien også helt perfekt i den sammenhæng. Det er nemlig også en rigtig dejlig og afslappende olie at putte i vandet i badekarret, og gøre det til en dejlig og velduftende spa-oplevelse, selvom du er hjemme på dit eget badeværelse.

Olien benyttes nemlig også ofte til aromaterapi, så hvis du har lyst til at give dig selv eller andre den oplevelse, så er nellikeolien et rigtigt godt valg til det.
Nellikeolien kan også benyttes som duftfrisker i hjemmet, måske især til juletid vil dette være en oplagt idé. Her vil man kunne benytte en duftspreder, som simpelthen bare er en lille skål, med plads til et fyrfadslys under som kan varme olie op, så dens skønne og varme duft kan sprede sig i hele hjemmet.

Bumsemiddel

Nellikeolie har rigtig mange gode funktioner som blandt andet at kunne dræbe parasitter, forbedre blodcirkulationen i kroppen, give naturligt mere energi og så virker nellikeolie også naturligt anti-inflammatorisk. Men nellike olien har også den fantastisk egenskab, at den modvirker acne. Acne er for rigtig mange unge og nogle ældre, et stort problem.

Mange har prøvet alt fra skrappe cremer, stærke pille-kure og totalt ændrede diæter. Men denne her naturlige løsning, som er hundrede procent naturligt udvundet, kan altså måske være din løsning, til at komme acne eller bumser til livs. Og så med et naturligt middel som ikke vil påvirke dig negativt, og have mange medicinske bivirkninger, som mange bumse cremer og pille-kure har.

Det vil altså være et godt og også meget billigt sted at starte, som du ikke vil komme til at tage skade af, eller at have ofret for meget for, da det er utroligt simpelt og utroligt billigt både at benytte og anskaffe sig nellikeolien.

En måde at benytte nellikeolien mod acne, er at blande nellikeolie, vand og lidt honning i en skål og røre det sammen til en samlet masse. Dette skal du vaske ansigtet i, som du ville gøre med et hvilket som helst andet renseprodukt. Grunden til at nellikeolie kan fungere som et middel mod bumser og acne er, at nellikeolien naturligt indeholder stoffer som modvirker den bakterie som kaldes Staph Aureus. Staph Aureus er det stof som forårsager acne. Derfor kan nellikeolie i sin naturlige form bekæmpe acne, og derfor afhjælpe et, for mange mennesker, meget stor problem, på en meget effektiv og naturlig måde.

Kryddernellike træ anti-aging, anti-bakteriel, anti-koagulation, anti-svampe, antiinflammatorisk, antimikrobiel, anti-krampaktig, anti-oxidant, antiseptisk, Droge
Kryddernellike træ

WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kryddernellikeolie æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop