HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Dildolie æterisk

kr.49,00

Anvendelse:

Som smagsgiver
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik
Bruge i bade og sæber, da det hævdes at den er god ved virus-, bakterie-, gær- og svampeinfektioner, parasitter, smertelindring, søvnforstyrrelser mm.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft:
Mellemnote.

Dildolie udvindes af dildfrø og har antibakterielle og beroligende egenskaber. Dildolie kan anvendes til lindring af fordøjelsesproblemer, ubalance i appetiten og ved forstoppelse.

Levnedsmiddelkvalitet.

INCI: Anethum Graveolens Leaf Oil

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Dildolie æterisk

 

Anvendelse:

Levnedsmidler:
Som smagsgiver
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik
Bruge i bade og sæber, da det hævdes at den er god ved virus-, bakterie-, gær- og svampeinfektioner, parasitter, smertelindring, søvnforstyrrelser mm.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft:
Mellemnote.

Dildolie udvindes af dildfrø og har antibakterielle og beroligende egenskaber. Dildolie kan anvendes til lindring af fordøjelsesproblemer, ubalance i appetiten og ved forstoppelse.

Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Linalool Limonene Geraniol.

INCI: Anethum Graveolens Leaf Oil

Oprindelsesland: USA

Produktet er i sin rene form faremærket:

 

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation.Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.Brandfarlig væske og damp.

Dildolie gennem tiden

I oldtiden, blev dild ukrudt ofte knust og anvendes på sår til at desinficere og fremskynde helbredelsestiden, men også som et elskovsmiddel og til at fordrive dæmoner og trolddom.

Den stammer oprindelig fra Central-og Østasien, hvor blev dyrket allerede i antikkens Grækenland og Rom. Den kom til Danmark med munkene i Middelalderen som lægeplante. Dild nævnes i den egyptiske Papyrus Ebers (ca. 1500 f.v.t.) som en af ingredienserne i smertestillende mikstur. De gamle grækere brugte dild til at stoppe hikke og menes at have dækket øjnene med bladene for lettere at falde i søvn. Planten var almindelig brugt som værn mod hekseri i middelalderen, hvor også planten blev brændt for at fjerne tordenskyer. Dild har altid været brugt som mavemiddel, der fjerner luft og beroliger fordøjelsen. Dild udgør en nyttig tilsætning til hoste-forkølelses-og influenzamedicin, er mildt vanddrivende og stimulerer mælkeproduktion.

Dild er et populært krydderi i kulinariske kredse, men det er også et af de plante essenser der er blevet brugt i årtusinder til sundhedsmæssige fordele.

Dild æterisk olie udvindes ved destillation af tørrede frø og hele planten.

Dild æterisk olie blander sig godt med bergamot, lime, citron, Wild Orange og andre citrusolier samt patchouli og romersk kamille.

Egenskaber

Antibakterielle

Antispasmodic

Antitumor

Beroligende Digestive Desinfektionsmiddel

Slimløsende

Laxitive (mild) Stimulerende

WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dildolie æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen