HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Sheasmør – Økologisk / Koldpresset – 100 gram

kr.79,00

Sheasmør er naturligt rig på A- og E-vitamin samt essentielle fedtsyrer og andre vitaminer og mineraler. Sheasmør er en intens fugtighedscreme til ru hud. Det tilbyder et lavt niveau af UV-beskyttelse (ca. SPF-6) og kan anvendes i forskellige hudplejeopskrifter. God at bruge om sommeren som fugtighedscreme før og efter soleksponering, eller om vinteren for at undgå udtørret hud.

Anvendes til f.eks.:

– Tør hud, hænder, albuer, fødder m.v.
– Ved solskoldning, efter afskalning
– Irriteret hud, eksem
– Strækmærker
– Insektbid
– Små forbrændinger
– Røde barnenumser
– Sprukne læber og fingre
– Neglerødder
– Tørre hårspidser
– Arvæv

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Vegetabilsk fedtstof koldpresset af økologiske sheanødder (Butyrospermum parkii). Virker blødgørende og beskyttende. Smeltepunkt: 40°C.

De naturlige olier kan anvendes rene eller tilsættes æteriske olier efter ønsket virkning.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Sheasmør er fedt ekstraheret fra nødden på det afrikanske sheatræ (Vitellaria paradoxa).  Den er elfenbensfarvet, når den er rå, men efter forarbejdelsen er den hvid i farven, skønt den ofte er farvet gul med borututu rod eller palmeolie. Den er vidt brugt i kosmetik som fugtighedscreme, salve eller lotion.

Sheasmør’s virkning

Sheasmør også kaldt Sheabutter indeholder en masse F-vitamiern som er en betegnelse, der dækker over en rig blanding af essentielle fedtsyrer. Det er netop fedtsyreindholdet er den primære årsag til hvorfor Sheasmør er et vidundermiddel, når det kommer til at blødgøre huden.

Fedtsyreindholdet i Sheasmør:

Oliesyre (40-60%), Stearinsyre (20-50%), Linolsyre (3-11%), Palmitinsyre (2-9%), Arachidinsyre (<1%), Linolensyre (<1%).

De to primære fedtsyrer er altså stearinsyre og oliesyre, hvor stearinsyren gør sheasmør fast og smør-/voksagtig i konsistensen, mens oliesyren giver sheasmørret dets blødgørende, fugtgivende og absorberende egenskaber. Hvis du sammenligner Sheasmør med Kokosolie som et plejemiddel, skal det nævnes at Oliesyre indholdet i Sheasmør faktisk er mere end 5 gange så højt som i Kokosolie, og dermed langt mere blødgørende end f.eks. Kokosolie. Sheasmør er dermed et af de allermest blødgørende råmaterialer du kan bruge til din hudpleje.

F-vitamin er yderst effektiv til at binde fugt og låse den fast i tørhedsramt hud. Fedtsyrernes evner desuden at forsegle huden og beskytter dermed huden mod yderligere irritation. De kan også medvirke til at berolige en inflammeret hud, det være sig udslæt mm.

Sheasmør indeholder både A-vitamin og E-vitamin, hvor A-vitamin har en regenererende og helende effekt på huden og kan være med til at afhjælpe ekstremt tør hud samt hud der lider under diverse hudlidelser, det være sig eksem og psoriasis. E-vitamin giver Sheasmørret en dybdegående blødgørende effekt og medvirker til at give nyt liv til ru og læderagtig hud, som f.eks. huden på albuer, knæ og hæle.

Nutrition Facts
Sources include:USDA
Amount Per

Calories 884
% Daily Value*
Total Fat 100 g 153%
Saturated fat 47 g 234%
Polyunsaturated fat 5 g
Monounsaturated fat 44 g
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 0 mg 0%
Total Carbohydrate 0 g 0%
Dietary fiber 0 g 0%
Sugar 0 g
Protein 0 g 0%
Vitamin A 0% Vitamin C 0%
Calcium 0% Iron 0%
Vitamin B-6 0% Cobalamin 0%
Magnesium 0%
Vægt 0,28 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sheasmør – Økologisk / Koldpresset – 100 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen