HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Benzoe Tinktur – Konserveringsmiddel – 10 ml

kr.49,00

Benzoe tinktur er resioniden benzoe opløst i en ren alkohol.

Velegnet til:  

  • Konservering
  • Cremer
  • Serums
  • Salver
  • Balms
  • Parfumer
  • Skintonic

INCI: Alcohol Styrax Tonkinsensis

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Benzoe Tinktur – Konserveringsmiddel – 10 ml

INCI: Alcohol Styrax Tonkinsensis

Benzoe tinktur er resioniden benzoe opløst i en ren alkohol.

Den er velegnet som konservering af produkter som salver og lanolin holdige produkter der ikke indeholder en vandfase.

Udover at benzoetinktur har en god konserverende effekt til den type produkter, fordi den har en høj grad af hæmmende effekt på mikrobiologisk vækst, så har den også antiseptisk effekt.

Melassespritudtræk af benzoesyreholdigt harpiks fra benzoe siam træet (Styrax benzoides), der hæmmer mikrobiologisk vækst.

Anvendes til konservering af lanolinbaserede produkter med intet eller lidt vand.

Dosering: 1% i slutfasen
(efter afkøling)

Benzoe er meget anvendt i hudplejen, da den er kendt for at have en lindrende og beroligende effekt på rød og irriteret hud.

Benzoetinktur - Droge
Benzoe Styrax / harpiks fra et indisk træ

WIKIPEDIA:

 

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Benzoe Tinktur – Konserveringsmiddel – 10 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen