HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Abrikoskerneolie

DKK59,00

Koldpresset, filtreret abrikoskerneolie (Prunus armeniaca).
Abrikoskerneolie er velegnet til kropsolier, massageolier og i cremer og lotion. Er god til tør,
moden og sensitiv hud.
Abrikoskerneolie er en halvfed olie, der trænger middelhurtigt ind i huden.
Levnedsmiddelkvalitet.

Ingredienser:
INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oill
Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Abrikoskerneolie

Koldpresset, filtreret abrikoskerneolie (Prunus armeniaca).

Abrikoskerneolie er velegnet til kropsolier, massageolier og i cremer og lotion. Er god til tør,
moden og sensitiv hud.
Abrikoskerneolie er en halvfed olie, der trænger middelhurtigt ind i huden.
Levnedsmiddelkvalitet.

INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil


Råvarekategori: Naturlig råvare

 

Abrikoskerneolie går også under navnet ”abrikosolie” og den udvindes fra abrikoskernen, der kan indeholder op til 50% olie, dette sker ved direkte presning/koldpresning.

Abrikoskerneolie anvendes tit til kropspleje eller massage da den er lind at arbejde med.

Abrikoskerneolie indeholder en høj mængde oliesyre og linolsyre, det vil sige at olien er en rigtig god kilde til umættede fedtsyrer. Udover den høje mængde olie- og linolsyre, indeholder abrikoskerneolie også A, C og E-vitaminer, som gør den meget velegnet til naturlig hudpleje.

Abrikoskerneolien har en fantastisk evne til at blødgøre huden, uden at fedte den. Har du tendens til tør, ru eller skadet hud, for eksempel efter badning, er abrikoskerneolien rigtig god.

Du kan sagtens tilsætte abrikoskerneolien til almindeligt badevand eller massere det ind ind i din hud langsomt. Det bedste er at massere indtil alt olie er absoberet af din hud.

Det er dog ikke abrikoskerneoliens kulinariske egenskaber, der gør den god til kropspleje eller massageolie, det er derimod det høje indhold af A, C og E-Vitaminer, som hjælper huden til at bevare sig sund og frisk. Typisk bruges olien som et supplement i kosmetikprodukter, hvor olien er en blandt mange ingredienser, men den kan også bruges i sin rene form, hvor den er oplagt til eksempelvis massageolie. Abrikoskerneolie minder på mange punkter også om mandelolie som de fleste nok brugere oftere.

WIKIPEDIA SIGER OM ABRIKOSER:

 

 

Vægt 0.156 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Abrikoskerneolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen