HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Peberolie æterisk

kr.89,00

Øger blodcirkulationen lokalt.

Sort peber har mange positive egenskaber i den alternative verden.

Indeholder: 10 ml

Ingredients: Piper Nigrum Oil.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Peberolie æterisk

Anvendelse:

Kosmetik
Øger blodcirkulationen lokalt.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af frø fra Piper nigrum.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Limonen og linalool.

Ingredients: Piper Nigrum Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation.Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.Brandfarlig væske og damp.

Økologisk æterisk sort peberolie udvindes af tørrede frugter fra Piper nigrum-planten ved dampdestillation.

Dens farve er gennemsigtig til svagt gul.

Den kan anvendes af alle hudtyper så frem det er fortyndet op med bærende olier.

Parfume: Den har tør, træagtig og krydret duft.

Sort peber olier fungere godt sammen med andre æterisk olier

  • Bergamot
  • Salvie
  • Geranium
  • Lavendel
  • Nellike
  • Enebær

 

Hvor kommer Peber fra?

I det gamle Indien blev sort peber kendt som sort guld på grund af dets høje handelsværdi. Det blev endda brugt som valuta. Sort peber var et krydderi Christopher Columbus havde øjnene på og satte sejlet for at finde det. Columbus fyldte sit skib med det, som han troede var uvurderlig sort peber i Vestindien, men senere, da han nåede Spanien, indså han, at det var chilipeber. Sort peber, oprindelig til Kerala i Indien, er et ofte brugt krydderi og er populært over hele verden. Den er rig på vitaminer og mineraler som mangan, fosfor, selen, K-vitamin og karoten. Det indeholder også æteriske olier som pinen, limonen og myrzen.

Selvom sort peber er ganske berømt, er sort peberolie ikke bredt kendt. Det har en pebret, mystisk, krydret og varm aroma. Det indeholder kemiske monoterpener, som har vist sig at have en positiv indvirkning på din krop. Sort peber bruges normalt til wellness i dit nervesystem og fordøjelsessystemet. Du kan inhalerer den, indtage den eller anvende sort peberolie topisk

 

Lindrer bihulebetændelse og næseoverbelastning

Peberolie er et fremragende middel mod bihulebetændelse og næseoverbelastning. Det opløser slim og slim, der findes i åndedrætssystemet for at give øjeblikkelig lettelse.

 

Vanddrivende

Sort peberolie stimulere en vanddrivende tendens, hvilket betyder at den forårsager en stigning i vandladning, og diaphoretisk, hvilket igen betyder at der forårsages en stigning i din svedproduktion. Det hjælper kroppen med at skylle ud de toksiner, der findes i kroppen gennem sved og urin. Det hjælper også med at fjerne noget af den overskydende fedt og vand fra kroppen.

Rig på antioxidanter kan sort peberolie kæmpe mod de frie radikaler samt reparere skader forårsaget af frie radikaler. Det hjælper også med at forsinke tegn på aldring som løse muskler, rynker, makuladegeneration og måske synstab.

Hjælper med at helbrede vitiligo

Peberolie er et hyppigt anvendt middel mod vitiligo, som er en hudtilstand, hvor der vises hvide pletter i huden. Sort peberolie stimulerer pigmentproduktionen.

Sort peber har mange positive egenskaber

CAPSAICIN WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peberolie æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen