HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Amyrisolie / Sandeltræsolie

kr.59,00

Er især effektiv mod urinvejs sygdomme og frem for alt mod blærebetændelse
Kan i en basisolie masseres ind i nyreområdet for at lindre betændelse og blærebetændelse.

God ved halsbetændelse og brystinfektioner, specielt som følge af stafylokok- og streptokokbakterier.

Ingredients: Amyris Balsamifera Bark Oil.

Indeholder: 10 ml.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Amyrisolie æterisk

Anvendelse:

Kosmetik
Virker antiinflammatorisk.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Bundnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af rod og ved fra Amyris balsamifera.

Kun til udvortes brug.

Sandeltræolie er meget tyktflydende, det er ofte nemmest at bruge en lille spatel at tage den op fra flasken med.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Farnesol.

Ingredients: Amyris Balsamifera Bark Oil.

Kan forårsage allergisk hudreaktion.

 

 

Viden om Amyris

Amyris kaldes også vestindisk Sandeltræ, den har samme egenskaber som Sandeltræ, der er en truet art, så meget af den olie der er på markedet er manipuleret.

Sandeltræ er hjemmehørende i det tropiske Asien, og er traditionelt blevet brugt i røgelse, kosmetik og parfume samt til balsamering i hele Østen. Den blev også brugt til bygning af templer. Sandeltræet er næsten udryddet og dyrkes nu i plantager med henblik på oliefremstilling.

Duft: Sød, træ og moskusagtig, orientalsk duft

Fysisk:

Er især effektiv mod urinvejs sygdomme og frem for alt mod blærebetændelse
Kan i en basisolie masseres ind i nyreområdet for at lindre betændelse og blærebetændelse.

God ved halsbetændelse og brystinfektioner, specielt som følge af stafylokok- og streptokokbakterier.

En dråbe kan duppes direkte op lymfekirtlerne, hvis de hæver under infektioner, og også ved halsbetændelse.

Sandeltræ er en fantastisk olie for huden den fremmer sårdannelse og afhjælper hudproblemer som tør og sprukken hud, akne, psoriasis, eksem og udslæt efter barbering. Alle problemer afhjælpes af dens lindrende, fugtgivende og antiseptiske virkning.

Stimulerer nyrerne og styrker immunforsvaret ved infektioner

Psykisk:
Sandeltræ formidler den grundlæggende væren og jordforbindelse, og har en dybt beroligende effekt på sindet.

Den dæmper urolige tanker, der kan føre til tvangstanker.

Kan hjælpe med at bryde båndene til fortiden

Den kan forandre det bekymrede livssyn til en mere rolig, reflekterende respons på livets problemer

Styrker rod chakret og vores fundament i livet

Elskovsfremmende og kan lindre den for for angst, der kan medføre impotens eller frigiditet

Spirituelt:
Ved at undertrykke sindets ustandselige krav om analyser og forventninger frigør sandeltræ den kreative kilde, som altid er til stede i os.

Bemærk:
Sandeltræ er en truet art, så meget af den olie der er på markedet er manipuleret.

Et alternativ er Amyris fra Tahiti der også kaldes vestindisk sandeltræ

Må ikke anvendes ufortyndet på huden.

Amyris kaldes også vestindisk Sandeltræ

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amyrisolie / Sandeltræsolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen