HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Manukaolie – Ren – Æterisk – 10ml

DKK89,00

Manuka olie er et naturmiddel med desinficerende egenskaber på huden

Acne, cremer, revner eller rifter i huden, småsår, forkølelsessår, bumser, svamp og mod vorter.

Inci: Leptospermum scoparium

Oprindelse: New Zealand

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Manukaolie æterisk

Inci: Leptospermum scoparium

Oprindelse: New Zealand

Plantefamile: Myrtaceae

Udtrækningsmetode: Damp destilation.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation.Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.Brandfarlig væske og damp.

Bagrunden

Der er store områder i New Zealand dækket med Manuka-træer (Leptospermum scoparium), og disse er tidligere blevet betragtet mere som en plage end som et gode. Traditionelt har man brugt træerne som brænde, men nye undersøgelser viser, at olien, som kan udvindes af træerne, har stærke antimikrobielle egenskaber.

I de fleste tilfælde er Manukaolien’s naturlige antibakterielle og antivirale virkninger stærkere end for australsk Te Træ olie, visse artikler beskriver ca. 33 gange stærkere. Denne opdagelse har betydet, at interessen for Manuka olie er steget voldsomt i Europa de seneste to år. Manukaolie har vist sig at være et fortræffeligt naturmiddel til behandling af sår, rifter, bumser, uren hud og mange andre hudskavanker. Den har ikke Te Træ oliens specielle duft, som ikke alle er begejstret for, og den udvindes af træer på det grønne New Zealand, langt fra enhver form for forurening.

Essentielle olieegenskaber og egenskaber

Manuka æterisk olie er en klar gul væske med en markant krydret, urteagtig og frisk aroma. Manukaolie indeholder lave niveauer af monoterpener og relativt høje niveauer af sesquiterpener og triketoner.

Oprindelse og historie

Manuka er et lille træ, der er hjemmehørende i New Zealand. De fleste manuka høstes fra vilde planter, da meget lille kommerciel dyrkning endnu ikke er bærer. Der er flere forskellige manuka-kemotyper. Kysttypen indeholder lave niveauer af monoterpener og relativt høje niveauer af sesquiterpener og triketoner. Det er blevet antydet, at dette tegner sig for dets højere antimikrobielle aktivitet.

Manuka’s blade blev brugt af de tidlige Maorier som tropiske anvendelser til sår, snit, sår og hudsygdomme. Tropisk brug af de forskellige dele af manuka var almindelig blandt de tidlige maorier og nybyggere.

Manukaolie er blevet brugt i mange generationer i New Zealand på grund af dets antimikrobielle egenskaber. De terapeutiske egenskaber ved manuka honning er veletablerede. Det bruges til langsomhelende sår og ville heles.

Metode til ekstraktion

Æterisk Manukaolie destilleres damp fra bladene og kvistene på Leptospermum scoparium .

Forholdsregler under brug (kontraindikationer)

Manukaolie er ikke-giftig, ikke-irriterende og ikke-følsom

Terapeutiske egenskaber

Essentiel olie i Manuka har kraftig rensning og antiseptiske egenskaber med kliniske forsøg, hvilket antyder, at den har mere effekt på MRSA-bakterier end den mere almindelige tea tree-olie. Æterisk olie fra Manuka har en markant krydret, urteagtig og frisk aroma.

Mnauka æterisk olie blandes godt med lavandin, fyr, cananga, geranium, marjoram, lavendel, clary salvie, rosmarin, egmose og muskatnød.

WIKIPEDIA:

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manukaolie – Ren – Æterisk – 10ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen