HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Lavendinolie – øko æterisk

DKK49,00

Anvendes til kosmetik
Egenskaber: Lavendinolie har en antiseptisk, lindrende, cellefornyende og talgregulerende virkning.
Velegnet til alle hudtyper.

Ingredients: Lavandula Hybrida Oil.

Indeholder: 10 ml.

 

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Lavendinolie ØKO æterisk

Anvendelse:

Kosmetik
Egenskaber: Lavendinolie har en antiseptisk, lindrende, cellefornyende og talgregulerende virkning.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Æterisk lavendinolie må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Mellemnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blomster fra økologisk Lavandula hybrida.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Linalool, limonen og geraniol.

Ingredients: Lavandula Hybrida Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.

Lavendinolie dyrkning

Hybrid Lavendel er ofte nemmere at dyrke, mere hårdføre og giver et større udbytte, derfor er hybrid lavendel olie billigere at fremstille.

Kemisk set er Lavendinolie meget lig den ægte lavendelolie, det er anderledes er primært aromaens styrke.
Lavendin er kendt for at være: smertestillende (analgetisk), virke mod kramper (antikonvulsiv), antidepressiv, betændelsesdæmpende (antiphlogistisk), virke mod reumatiske lidelser (antireumatisk), virke mod betændelse (antiseptisk), muskelspasme undertrykkende (antispasmodisk), bekæmpe reproduktion af vira i celler (antiviral), bakteriedræbende (baktericid), bekæmpe luft i maven (carminativ), fremme udledning af galde (kolagogue), helende (cikatrisant), cellebeskyttende (cytofylaktisk), lindre næse forstoppelse (dekongestant), som deodorant og parfume og som vanddrivende (diuretikum).

Lavendinolie til hudpleje brug

Lavendinolie hjælper sår med at hele hurtigere og beroliger irriteret hud, derfor er Lavendinolie ofte god at anvende til cremer, lotioner og geler mod akne.
Lavendinolie er ekstremt afslappende, så den er et godt valg til en natcreme.
Brug Lavendinolie i bade bomber og bade salte da det er meget afslappende og giver en masse dejlig duft. 🙂

Lavendinolie til hårpleje brug

Lavendinolie har en skarpere duft end den ægte lavendelolie, så den fremstår også stærkere i en shampo.

Kan med fordel blandes med Geraniumolier eller Rosmarinolier for en super god urte duft i en shampoo.

Lavendinolie til ømme muskler

Lavendinolie er god som smertestillende, så olien virker godt i en massageblanding til stive og ømme muskler.
Lavendinolie er en beroligende og afslappende olie, når den bruges i små mængder og ofte synes den at være mere afslappende end ægte lavendelolie.

HUSK

Dosering: Max 1%. Æterisk lavendinolie må aldrig anvendes ufortyndet da den er for stærk.

Kun til udvortes brug.

Indeholder naturligt følgende allergene parfumestoffer som kan give gener for personer med parfumeallergi: Linalool, limonen & geraniol.

Olien opbevares køligt, den bør ikke stå i direkte sollys eller udsættes for frost.

Advarsel: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

 

Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavendinolie – øko æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen