HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Mandarinolie rød æterisk

kr.49,00

Rød mandarin økologisk æterisk olie har en sød, varm duft af citrus.

Olien er mild, frisk og opstrammende og kan bruges i hudpleje, til massage eller i en diffuser.

Levnedsmidler:
Som smag i bolsjer, vingummi, frugtflæsk mm.
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik:
Virker opfriskende, antiseptisk og stimulerer blodcirkulationen.
Velegnet til fedtet og moden hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Indeholder: 10 ml.

INCI: Citrus Nobilis Peel Oil Expressed

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660001325 Kategori:

Mandarinolie rød æterisk

Anvendelse:

Levnedsmidler:
Som smag i bolsjer, vingummi, frugtflæsk mm.
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik:
Virker opfriskende, antiseptisk og modvirker blodsprængninger.
Velegnet til fedtet og moden hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft: Topnote.

Rød Mandarinolie fremstillet ved koldpresning af skallen fra økologisk Citrus Reticulata Rosso.

Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, linalool og citranellol.

INCI: Citrus Nobilis Peel Oil Expressed

Oprindelsesland: Spanien

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation.Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.Brandfarlig væske og damp.

Mandarinolie som hudpleje eller til slik

Mandarinolien stammer, ligesom tilfældet er med appelsinolien, fra mandarinens ydre skal, og den æteriske olie udvindes ved koldpresning, hvilket betyder en ganske langsom presning,hvor temperaturen ikke kommer over 60 grader, fordi en højere temperatur ville kunne frembringe andre kemiske reaktioner end ønskeligt.

Mandarinolien er mild og dermed god til behandling af huden, fordi den har en rensende effekt og er velegnet både til den modne og sensitive hud. Mandarinolien bruges oftest i forbindelse med behandling af tør hud, hvor den går ind og fugter huden både på det lokalområde du påføre den, men også som en komplet kropspleje.

Tør hud er en meget generelt hudproblem i det nordiske klima, da vores hud kommer tit i kontakt med kold blæst og en lange perioder uden megen sol.

Derfor kan mandarinolien gå ind og bringe fugtigheden tilbage i huden, så huden igen kan blive sund og stærk igen, hvilket øger hudens modstandskraft og resistens til at modstå bakterier og dårligt vejr, så huden stadigvæk kan se sund og frisk ud, også efter en lang og hård vinter.

De styrkende og blødgørende effekter mandarinolien har, er velegnet til brug, når der skal bekæmpes blodsprængninger i huden, hvorfor det er vigtigt at behandle huden grundigt hele vinteren igennem, så man kan opretholde den flotte og sunde hud.

Mandarinoliens dejlige smag, som minder om appelsinen bliver tit brugt som smagsgiver i mange forskellige varianter af slik, det f.eks være sig i bolsjer og frugtflæsk.

Aromaterapi og massage med mandarinolie

Mandarinolien har en dejlig duft og bruges tit i aromaterapi samt i massageolie og varme bade. Dens lette syrlige duft får krop og sjæl til at føle sig afslappet og har man stress i kroppen kan den meget vel på dig på andre tanker og give lidt opmuntrende effekt, specielt i de mørke vinteraftener.Man kan let komme på tankerne om en sommerdag under de sydlige himmelstrøg og få et smil på læberne og tankerne til at blive positive.

Mandarinolien må ikke må bruges i koncentreret form, derfor skal den blandes op med en basisolie og eventuelt andre olier for at beskytte huden, men også for at opnå den ønskede effekt på det optimale udbytte. Mandarinolien er velegnet til at blande med følgende æteriske olier: bergamotolie, geraniumolie, lavendelolie, appelsinolie, rosenolie, med flere. Den går især godt sammen med andre citrusolier, da de forskellige nuancer indenfor arten komplimenterer hinanden godt i en behandling.

Som massageolie er mandarinolie specielt egnet til den modne hud, da dens blødgørende effekt går ind og hjælp huden at holde sig frisk, og kompensere for den dalende ungdommelige styrke. Olien har også en afslappende virkning, når det kommer til behandling af musklerne, da den er med til at forhindre dine muskler i at trække sig sammen, hvilket er et godt middel til at forebygge kramper i de givne muskler. Så hvis man har man muskler, der bruges meget og er under pres, så er en omgange massage med mandarinolie et glimrende middel til at få musklerne til at slappe af.

WIKIPEDIA MANDARIN:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandarinolie rød æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop