HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Droge logo mørke grønt22

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Savieolie æterisk

kr.49,00

Salvie æterisk olie siges at have en euforiserende virkning, samtidig med at den er kønsligt stimulerende samt opstrammende for huden.

Kosmetik
Virker antiseptisk og sammentrækkende.
Velegnet til moden, fedtet og uren hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Indeholder: 10 ml

Ingredients: Salvia Officinalis Oil.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +

Salvieolie æterisk

Anvendelse:
Kosmetik.

Virker antiseptisk og sammentrækkende.
Velegnet til moden, fedtet og uren hud.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.
DuftTopnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blad fra Salvia officinalis.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Limonen og linalool.

Ingredients: Salvia Officinalis Oil.

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer.

Salvieolie – Hvad er det og hvad kan det bruges til?

Salvieolie er en meget kraftig og stærk olie. Salvieolie udvindes af bladene fra den velkendte Salvia Officinalis plante. Salvie kendes af de fleste som et krydderi med en stor og skøn smag, som er rigtig dejlig, og benyttes i både det salte og det søde køkken. Olien trækkes ud af planten, ved hjælp af den metode som kaldes dampdestillation. Herefter er den klar til brug, og kan altså benyttes til et væld af forskellige ting i dagligdagen. Den æteriske olie er dog kun til udvortes brug, og må derfor ikke indtages. Navnet “salvie” kommer fra det latinske ord “salvare” som betyder ‘at hele’. Salvieolie er altså blevet brugt helt tilbage til romertiden. I romertiden blev olien brugt til stort set alt, da dens virkning var tydelig og den blev betragtet, som en olie der kunne helbrede eller hele, som navnet altså også antyder.

I dag er salvieolien stadig utrolig populær, og det er altså af gode grunde. Den har nemlig mange gode fordele, som man kan få rigtig meget glæde af derhjemme, på en helt naturlig måde.

Fordele

En af de helt store fordele ved salvie, og derved salvieolien som udvindes fra salvie planten, er at den er stærkt antiseptisk. Antiseptisk betyder bakteriedræbende eller bakteriehæmmende. Det vil altså sige, at salvieolie virker bakteriedræbende, og derfor virker olien rensende på huden, og kan være en rigtig god naturlig måde at få renset sin hud på. Ud over at salvieolie er antiseptisk, så har den også nogle andre fordele. Salvieolie virker nemlig også stimulerende for blodcirkulationen, og er derfor rigtig god til at holde huden og blodet under huden i gang. De to store fordele ved salvieolie gør derfor at olien er rigtig god til fedtet, moden og uren hud. Den fedtede og urene hud kan stimuleres og renses af salvieolien, og derfor behandles direkte gennem de ingredienser som olien har. Og moden hud kan behandles på den måde, at ved at olien virker stimulerende for blodcirkulationen, ja så kan salvieolien virke opstrammende på moden hud. Det er altså et naturprodukt, der har mange gode fordele og som kan hjælpe på velkendte hudproblemer som slaphed, fedtet hud og uren hud.

En anden massiv fordel, som salvieolie stadig i dag undersøges for, er salvieolies påvirkning af vores hukommelse. Dette skyldes, at olien i flere undersøgelser har vist at have en meget god indvirkning og forbedring af vores hukommelse. Faktisk har man i England benyttet salvieolien som en del af en undersøgelse af Alzeimers patienter. Her undersøgte man om de stoffer der findes i salvie, kunne være med til at hæmme nedbrydelsen af de enzymer som sender beskeder i mellem nervecellerne i hjernens hukommelsescenter. Denne undersøgelse blev sat på benene i kølvandet af, at flere undersøgelser altså havde vist, at salvie har en rigtig god indvirkning på vores hukommelse, og derfor ville man undersøge om man kunne gøre et stort gennembrud inden for forskningen på en af de værste uhelbredelige sygdomme som påvirker menneskets hukommelse. Undersøgelsen gjorde ikke nogle voldsomme gennembrud, og var kun en start i forskningen men tidligere undersøgelser har altså allerede vist gode resultater.

Wellness

En anden fordel ved salvieolie er at man kan benyttes den som en del af en wellness oplevelse. Har man olien derhjemme, er det derfor nemt at gøre noget ekstra ud af en wellness oplevelse. Salvieolie kan nemlig være rigtig god at benytte som olie til et dampbad. Benytter man sig af dampbad eller dampterapi er olien nemlig rigtig god at bruge her. Olien virker rigtig godt til at afslappe kroppens muskler, og derudover kan det som nævnt også benyttes til skærpelse af vores hukommelse.  Derfor anbefales salvieolie også som et middel til eksamenssituationer. Her kan man selv benytte salvieolien, som en del af forberedelsen til at gå til eksamen eller andre vigtige situationer, hvor man kan føle sig presset og føle, at man har brug for, at ens hukommelse er til fuldt udbytte.

En anden fordel ved salvieolien er, at den er rigtig god at bruge som massageolie. Dog er det sådan at olien er meget stærk og kraftig, og derfor må den altså ikke benyttes på huden, uden første at være blevet fortyndet med en basisolie. Det skyldes, at olien simpelthen i sig selv er for skrap, og derfor er udbyttet af olien langt bedre ved en opblanding med en basisolie. Her kan det for eksempel være en mandelolie man kan blande sin salvieolie op med. Det vil man få en meget skøn og afslappende massageolie ud af, som vil holde længe. En anden god grund til at blande salvieolien op med en basisolie er, at salvieolien er en æteriskolie, hvilket ved sige at det er en let fordampende olie. Mandelolie, eller olivenolie for den sags skyld, er ikke æteriske olier og kan derfor gemme på duften af salvie samt gemme på de egenskaber som salvieolien har, og på samme tid både gøre holdbarheden længere og gøre den klar til brug direkte på huden. Som massageolie er salvieolien altså både afslappende for kroppen, og samtidig har olien stadig sine store fordele med sig. Det vil sige, at den som massageolie også har de fordele, at den er med til at stimulere blodcirkulationen overalt på kroppen hvor man tilfører den, og samtidig så renser den altså også huden med sine antiseptiske egenskaber.

Kosmetik  

På baggrund af de fordele som du nu kender til ved salvieolien, så kommer vi ikke udenom den store fordel som salvieolien har inde for kosmetikken. Den kosmetiske verden har altså også fået øjnene op for salvieolien, og den benyttes derfor også i mange kosmetiske produkter som cremer, rensemidler og olier. Dette skyldes, at olien er en helt naturlig vej til at kunne tilføre sine cremer en opstrammende effekt. Også den antiseptiske egenskab ved olien benyttes i mange rensecremer, da olien simpelthen bekæmper den betændelse der sidder i akne og bumser og samtidig fjerner den fedtede hinde på huden og renser den, så der ikke vokser nye bumser under huden. Derudover virker den antiseptiske fordel i salvieolien også på insektbid af mindre grad. Så skal man eksempelvis på sommerferie et sted med mange kryb og insekter, kan det være en fordel at have salvieolie med sig til at behandle den betændelsestilstand, som opstår i huden ved insektbid.

Salvie planten euforiserende, kønsligt stimulerende og opstrammende
Salvie planten euforiserende, kønsligt stimulerende og opstrammende

WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Savieolie æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen