HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Thieves æteriske blend

kr.69,00

Anvendelse

Dit hjem vil lugte godt med helt naturlige dufte af Thieves æterisk olieblanding af æterisk Eucalyptus, Nelliker, Kanelbark, Citron og Rosmarin.
Thieves olie bruges også til at forbedre fordøjelsen, reducere betændelsestilstande, lindre hudlidelser, lindre feber, forbedre vægttab og gavne åndedrætssystemet.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Indeholder: 10 ml

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660001330 Kategori:

Thieves æteriske blend

Anvendelse

Dit hjem vil lugte godt med helt naturlige dufte af Thieves æterisk olieblanding af Eucalyptus, Nelliker, Kanelbark, Citron og Rosmarin.
Thieves olie bruges også til at forbedre fordøjelsen, reducere betændelsestilstande, lindre hudlidelser, lindre feber, forbedre vægttab og gavne åndedrætssystemet.

Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Fremstillet ved at mixe 5 forskellige æteriske olier.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Linalool, limonen, citral, eugenol og geraniol.

Ingredients: Nellike, Lemon, Kanel, Eucalyptus og Rosmarin æterisk olie

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.

Fordele ved brug af ”Thieves” Æteriske olieblanding

”Thieves” er velkendt for at bidrage til reducering af stress og fungere som en bredspektret immumforstærker samt være stærkt antimikrobiel. Den er eminent til at rense luften, hvor den kan yde beskyttelse mod luftbårne patogener, som der er meget fokus på i disse pandami-tider.

”Thieves” bruges også til at forbedre fordøjelsen, reducere betændelsestilstande, lindre hudlidelser, lindre feber, forbedre vægttab og gavne åndedrætssystemet.

Det er velkendt at eugenol som er fremherskende i f.eks. kanelolie, stimulerer absorptionen af essentielle mineraler i kroppen, hvilket fører til stærkere knogler.

 

Historien om ”Thieves” Æteriske olieblanding

Under den sorte pest, som hærgede i Europa i det 15. århundrede og hvor dødeligheds procenten var på 40-50%, blev en gruppe søfolk arresteret for at frarøve døende og døde ofre for pesten. En sådan forbrydelse blev normalt straffet med døden, ved at blive brændt på bålet, men det at de ikke selv var blevet smittet, gjorde dommeren nysgerrig.

De blev tilbudt en mildere straf, hvis de fortalte deres hemmelighed, om hvorfor de ikke blev inficeret som alle andre mennesker.

Søfolkene fortalte at de var normalt krydderihandlere, men på grund af pesten, var de franske havne ikke åbne længere og de var uden indtjening. De havde med deres viden om krydderier, lavet en blanding, som de påførte deres hænder, ansigter og masker, der kunne beskytte dem imod smitte.

Efter de havde vist deres hemmelighed og opskrift, holdte dommeren sit ord om at de ikke blev brændt, så han hængte dem i stedet.

WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thieves æteriske blend”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop