HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE        Unikt Brand af høj Kvalitet       Danskejet Webshop        30 FULD DAGES RETURRET

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

FRI FRAGT VED KØB OVER 99.-

Ravensaraolie – øko – æterisk

kr.49,00

Anvendelse:

Kosmetik:
Kraftig antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Virker helende og lindrer irriteret hud. Afhjælper ømme muskler.
Velegnet til alle hudtyper.

Indeholder: 10 ml

Ingredients: Ravensara Aromatica Leaf Oil.

Detailrabat - Spar 15% 2 - 3
Detailrabat - Spar 25% 4 +
Varenummer (SKU): 660001322 Kategori:

Ravensaraolie ØKO æterisk

Anvendelse:
Kosmetik:
Kraftig antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Virker helende og lindrer irriteret hud. Afhjælper ømme muskler.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duftnote:
Top.

Fremstillet ved vanddampdestillation af blad fra økologisk Ravensara aromatica.

Kun til udvortes brug.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Ingen.

Ingredients: Ravensara Aromatica Leaf Oil.

Produktet er i sin rene form faremærket:

Droge 3 x faremærker

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Brandfarlig væske og damp.

 

HISTORISK & VIDEN

Ravensara æterisk olie er ikke det samme som Ravintsara olie. Selvom begge har oprindelse i Madagaskar og har næsten lignende navne, er de meget forskellige. Ravensara æterisk olie er inddampet / destilleret fra bladene fra Ravensara aromatica , som er en busklignende plante med blanke blade og bær, der er medlem af laurbærfamilien, der fprimært findes på Madagaskar.

Kvistene på busken har en mild kamfer lignende lugt, som mange nok ville sammenligne med eukalyptus. Olien er en klar, let gul olie med en tynd konsistens. Lokalbefolkningen i Madagaskar beskriver den som “olie, der heles”, da den ofte bruges til at afhjælpe infektioner.

 

EGENSKABER

Ravensara æterisk olie gør meget mere end hjælpe mod stoppet næse.  Den bruges også ofte til forkølelse, led- og muskelsmerter eller til at lindre mod stress.

De primære kemiske forbindelser, der findes i Ravensara æterisk olie, inkluderer estragol (ca. 80 procent), methyleugenol (8,5 procent) og limonen (3 procent).

Estragole er kendt for at reducere træthed, lindre stress, forbedre søvnkvaliteten, lindre hovepine og øge de kognitive funktioner samt give et bedre humør.

Methyleugenol er mest almindeligt kendt for dets anvendelse som et aromastof, en duft og et bedøvelsesmiddel i undersøgelser med gnavere. Det findes i mange andre æteriske olier som muskatnød.

Limonen er kendt for sine antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør det til et  middel for en række sundhedsmæssige udfordringer, så det må siges at øge det generelle velbefindende.

 

ANVENDELSE AF RAVENSARAOLIEN

Ravensara er en tynd og vandig olie, hvilket gør den meget nem at bruge. På trods af sine mange helende egenskaber er Ravensara æterisk olie ikke kendt af den generelle befolkning og får ikke den opmærksomhed, den formentlig fortjener.

Selvom mange madagaskar indfødte, tænker på den som en helbredende olie, begynder flere og flere mennesker overalt i verden at bruge Ravensara æterisk olie til de fordele som er alment kendte og som er bakket op af en stor række undersøgelser.

Når du bruger æterisk olie af Ravensara i aromaterapi , skal du huske, at den parrer godt med kamille, citronella, cypress, eucalyptus, grannål, ingefær, enebær, lavendel, rosmarin og tea tree olier.

Lindrer kolde symptomer og overbelastning

På grund af dets antibakterielle, antivirale og antimikrobielle egenskaber hjælper Ravensara æteriske olier effektivt kroppen, med at bekæmpe forkølelses viruser. Hvis du føler, at der er en forkølelse på vej, kan du prøve at tage et afslappende bad med et par dråber Ravensara æterisk olie til styrke din modstandskraft.

Hvis du foretrækker topisk anvendelse, skal du blande otte dråber Ravensara-æterisk olie med fire citron-æterisk olie. Kombiner med kokosolie og påfør dette direkte på brystet. Dette vil arbejde på at dekongestere gennem indånding og beroligende ved kontakt med huden.

Fjerner toxiner

Ravensara æterisk olie er et vanddrivende middel, som mange personer henvender sig til, hvis de søger at fjerne toksiner fra deres krop gennem vandladning. Stigende vandladningshastighed har vist sig at fjerne overskydende vand, salt og fedt fra kroppen, mens der skylles giftstoffer ud.

For dem, der ønsker at drage fordel af denne olies vanddrivende egenskaber, skal du tage et bad med et par dråber den æteriske olie eller massere det ind i underlivet efter at have fortyndet det med en bæreolie.

Renser overflader

Denne æteriske olie er et effektivt desinfektionsmiddel i hjemmet på grund af dets antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Bare tilføj et par dråber til dit husholdningsrensemiddel for at dræbe skadelige bakterier.

Lindre muskelsmerter

For at lindre muskelsmerter, tilsættes et par dråber Ravensara æterisk olie i et bad eller blandes med en bærerolie og masseres topisk på det berørte område.

Ravensaraolie Droge
Ravensara Olie Plante som kommer fra Madagascar

WIKIPEDIA:

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ravensaraolie – øko – æterisk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Din Kurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop